Popjunkien

Sommar i P1 – head on a stick

Om jag skulle bli uttagen till att bli sommarpratare i P1 skulle jag inte gå på den där högtidliga samlingen som de har. Så mycket coolare att inte vara närvarande och i stället bli ett av de där huvudena på pinnar!

Inte nog med att pinnhuvudena fascinerar nog som det är, det är också väldigt roligt popjunk att se vem som håller i vilken pinne. Har de fått välja själva undrar jag eller har de blivit pådyvlade en pinnkompanjon? På årets bild (klicka här för förstoring) tycker jag att den roligaste kombinationen är att Filippa Reinfeldt håller i Martin Kellerman. Och Salem Al-Fakir har två huvuden i sin hand! Lite kul också att Fredrik Wikingsson håller Bicky Chakraborty, men det tycker jag mest för att Bicky är ett så fantastiskt namn.

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera