Popjunkien

Popjunkets baksidor, del 1

En oregelbunden serie om nackdelarna med att knarka popkultur.

Som när man har vita kläder på sig samtidigt som man läser Rodeo. Trycksvärta överallt! Jag hatar trycksvärtesvarta tummar som fläckar kläder och väskor så det ser ut som ett CSI-team varit framme och scannat ens grejer.

Sån tur då att tidningen snart ska bli glossy. Kommer nog bli riktigt bra – av fler anledningar än de rent pappersmässiga!

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Popjunkets baksidor, del 1

 1. Astrid skriver:

  Haha, igår när jag väntade på en buss, efter att ha suttit och läst Rodeo på en tidigare buss, såg jag helt plötsligt att mina händer var helt svarta! Och då kom jag vagt ihåg att jag läst detta inlägg, och tänkte ”FAAAN, det var ju Rodeo som hon sade var så trycksvärtecrazy!” och satt där med svarta händer och var irriterad. Fast jag hade som tur var svart på mig.

 2. Rebecca (admin) skriver:

  du ser, det ÄR ett riktigt gissel! Nöjesguiden är lite lika men Rodeo är värst, det har nog lite med det tjocka pappret att göra

  /hälsn tidningsnörden

 3. Astrid skriver:

  Ja och efter att jag insett den gången att den färgade av sig så var jag livrädd för att fortsätta läsa den, de envisades ju med nästan helsvarta helsideannonser också. Gah.

  Vilka problem man har, haha!

Kommentera