Popjunkien

Sommar-tv

Åh jag har haft en underbar helg och ska recensera Antony & The Johnsons ikväll. Men först två intressanta tv-nyheter.

1) SVT repriserar Raskens i sommar (PDF). Om serien vet jag två saker; att sex miljoner svenskar tittade när den sändes första gången och att Sven Wollter vid något tillfälle ropar ”Anna, Anna” med rösten i halsgropen. Jag såg någon reprisomgång när jag var mycket ung men skulle gärna följa detta i sommar.

2) Expressen Kultur lät för ett tag sedan en rad kulturmänniskor rösta fram tidernas bästa tv-serie (jag hittar ingen länk). Vinnare: En förlorad värld (Brideshead revisited). Nu visas den från börjarn på min mini-favorit Kanal 9. Torsdagar kl 21.00.

Dela: Facebook  Twitter 

5 kommentarer till Sommar-tv

 1. Wibjörn skriver:

  Hej Pop-becca!
  Läs gärna mitt Brideshead inlägg, här: http://wibjorn.webblogg.se/1180643414_back_to_brideshead_ta.html

  Och så väntar jag med spänning på Antony-recensionen, hade gärna varit där jag med.

 2. J skriver:

  Jag var på Antony, har skrivit om den helt magiska upplevelsen på http://empatiska-elitister.blogspot.com/2007/06/little-symbols-of-your-devotion.html för den som vill läsa. Ingen recension av konserten, direkt, mer känslan.

  Brideshead; kanske inte tidernas bästa men helt klart med på top tio, kanske till och med topp fem! Vem vill inte dricka champagen iförd sidenrökrock efter det, liksom.

  /J

 3. Hanna skriver:

  Jag tror han har förfrusit foten eller nåt sånt. Har inte sett Raskens själv, men har den frasen intatuerad.

 4. Frida skriver:

  Det här kanske inte är någon nyhet, men jag såg att SVT ska reprisera Ebba & Didrik med start lördagen den 16 juni kl 19.00. Dags att ta fram åttiotalsoutfiten och öva in dansstegen till Lagt kort ligger med andra ord…

 5. Rebecca (admin) skriver:

  Frida: jag vet, så himla roligt! Har tom hunnit blogga om det redan :)

Kommentera