Popjunkien

Helgvädret – inför Dalhalla

”Det är ju perfekt väder i helgen också” sa min kollega apropå den kommande roadtripen till Dalhalla och konserten med Antony & the Johnsons. Jag fattade verkligen ingenting för det senaste jag hörde i väderväg var att det skulle bli su-hunkigt.

Så vi jämförde lite väderspådomar och såg att det ändrats rätt drastiskt på bara några dagar. Från dystraste möjliga till peppigaste möjliga.*

För alla väderfans därute en liten illustration (prognosen för Dalarna i stort sett likadan som för Stockholm). Klickbar bild.

helgvadret

*Om ni missat det så överanvänder jag ordet pepp just nu. Kommer ni förresten ihåg tv-programmet ”Pep talk” från 80-talet? DET vore kul att se ett videoklipp av, erikbe99!

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Helgvädret – inför Dalhalla

  1. stina skriver:

    men kom ihåg varma kläder ändå. det blir svinkallt nere i kalkgropen när solen försvinner. jag satt och skakade på sigur rós ifjol.

  2. Mary skriver:

    Ojoj, Pep talk var ju en höjdare. Om jag inte minns fel så gick det på söndagar och innehöll mycket mintgrönt i vinjetten. Åh, det var tider det.

  3. Rebecca (admin) skriver:

    Stina: vi hade med oss, bokstavligen, en säck fleecetröjor men använde faktiskt ingen av dem. Men på slutet hade jag två koftor och en jacka, så jag var rätt påpälsad som det var.

Kommentera