Popjunkien

Shoppinglukter

Jag har ju en hang-up på lukter. Alltså dåliga lukter. Jag TÅL inte saker som luktar illa och rekar alltid nya sammanhang utifrån deras lukter. Följande två har jag tänkt på så många gånger nu att jag måste blogga om’et.

1) Monki på Götgatan. Jag älskar butiken, konceptet, utbudet, stämningen, priserna. Har ett par finfina nya shorts som ligger i garderoben och väntar på solsken. Men jag tål inte att det luktar tåbira i butiken. Entrén är okej men ju närmare provhytterna man kommer desto tydligare blir lukten av fotjuice. Det är uppenbart att Monki attraherar den målgrupp som helst går klädd i nedtrampade Converse och att det då inte funkar särskilt bra att ha heltäckningsmattor upp på väggarna.

2) I nya ombyggda shoppingcentrumet Ringen har de använt ett byggmaterial som luktar hasch. Testa själva, andas in häftigt när ni går igenom sidoentrén (Ringvägen) och rapportera om ni känner er flummigt avslappnade.

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Shoppinglukter

  1. annan skriver:

    Ha ha! Jag är också superluktkänslig och jag störtgillar också Monki. Och ja, Ringen luktar helskumt! Nu vet jag alltså att det är hasch!

  2. Rebecca (admin) skriver:

    tja, vet och vet, jag är förstås ingen knarkexpert :)

Kommentera