Popjunkien

Kändisar som fixat tänderna

Tänkte först skriva om att Ison & Fille-Ison uppenbarligen fixat tänderna men det tyckte min man var ett taskigt uppslag. Men vadå, det är väl inget att hymla med? Jag som tänkte ta med det i en liten vinjett som skulle heta ”Kändisar som fixat tänderna”.

För mitt andra heta exempel på den fronten är också en favorit: David Bowie. Kollade som ni vet på Bahnhof Zoo häromkvällen och påmindes om hans uppstajling av den engelska tandraden. Sökte lite och hittade så klart ett tv-inslag om hans tandresa. Gotta love engelsk tv!

Och sen finns det ju fler. Här hemma nämns ju Carolas porslinsfasader i tid och otid.

(Gammal Ison & Fille-video, nyare Ison & Fille-video).

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Kändisar som fixat tänderna

 1. malte skriver:

  nu känner jag mig ju också lite taskig, men… var det verkligen en före/efter-effekt på de videorna? :)

 2. Johanna skriver:

  Jag är helt besatt av kändiständer!

  Kolla Beyonces nya gaddar liksom, hon och Hillary Duff har verkligen gått och köpt varsin helt ny övre tandrad. Det ser helt crazy ut när dom pratar. Även om iallafall Hillary verkar ha vuxit i sina nya tänder nu..

  Och Demi Moore! När hon gjorde comeback i Charlies Änglar så snackade alla om vilka ingrepp hon gjort på kroppen. Kroppen! Hallå, missade alla att hon hade helt nya tänder eller?

  Carolas porslinsfasader has nothing on these ladies..

 3. annalin skriver:

  Annars tycker jag att just brittisk tandvård verkar bedrövlig. Majoriteten av engelsmännen har ugly teeth. Kanske därför britpoparna så sällan ler… Du har ju träffat Oasis, hur var det med deras gaddar?

Kommentera