Popjunkien

Chandler och Brandon

I läsarkommentarerna lämnar Glamourbibiliotekarien ovärderlig information. Matthew ”Chandler i Vänner” Perry gästspelade i Beverly Hills! Jag söker och söker i hjärnan men tror inte att jag någonsin vetat detta tidigare.

Gjorde ett halvhjärtat bildletarförsök. Hittade bland annat den här lilla. Fluffig!

Dela: Facebook  Twitter 

7 kommentarer till Chandler och Brandon

 1. Carolinefin skriver:

  Är inte han bror med han som spelar Dylan i verkligheten? Eller har jag blandat ihop koncepten?

 2. SW skriver:

  Fint letat, Reblo! Och fin bild.

  Men Luke och Matthew Perry är, trots efternamnen, inte släkt. I alla fall inte om man får tro Wikipedia:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Matthew_Perry_%28actor%29
  http://en.wikipedia.org/wiki/Luke_Perry

 3. Petra skriver:

  Verkligen bra och ovärderlig information!!!

 4. Nina skriver:

  Frisyrerna! Frisyrerna!

 5. Rebecca skriver:

  Jag såg Pamela Anderson i Våra Värsta År i förrgår..:)

 6. åsa skriver:

  Jag har bestämt för mig att Matthew var en överklassunge med en knepig relation till sin pappa.Möjligen spelade han och Brandon tennis ihop(?).Kanske knarkade han också. (här kan jag ha blandat ihop det med hans privatliv).

Kommentera