Popjunkien

Kanonbra, Danny

Läser i Aftonbladet att Idol-Danny blivit av med en privat videofilm. Ursäkta om jag går helt Linda Skugge här men varför spelar man ens in sånt man inte vill ska hamna i orätta händer? Och tar med denna film ut på krogen? Kändis eller inte, spara videobandet till bilder på söta barn eller nåt.

Roligast var hur som helst att den dramatiska notisen (som använder ord som ”ångest” och ”man vill grina”) avslutas med ett ”Det hade varit kanonbra om jag kunde få tillbaka den”. Det finns nog ingen människa i världen som bättre förkroppsligar ordet kanonbra än just Danny.

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Kanonbra, Danny

  1. Hanna skriver:

    Oj hjälp, jag har helt plötsligt börja säga, och skriva kanon. Försöker låtsas att det är ironiskt, men det är det tyvärr inte. Det bara slinker ut. Vad läskigt att se Danny in bed.

  2. Åsa skriver:

    Inte PR-kupp då? Jag brukar sällan tänka så men fick den vibben nu.

  3. patrik skriver:

    Härligt, ge mig en privatfilm på Danny any day of the week!

Kommentera