Popjunkien

Strage på Awesome Rags

Åh vad roliga events de har på Awesome Rags på helgerna. Häromdan var det mingel med Modette-brudarna och på lördag ska Fredrik Strage prata om skivomslagen till Roxy Musics Country Life, The Clash London Calling och Kraftwerks The Man-Machine.

Enligt uppgift kommer det handla om hur omslagen och banden påverkat modet och musiken, kopplingar till olika konstgenrer och allmänt dekadent leverne. Missa inte!

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Strage på Awesome Rags

 1. annalin skriver:

  Jag var tvungen att redigera bort meningen om att min pojkvän var med i Sverige dansar och ler, för han tycker det är pinsamt. men han var en del av det kommunistiska paret med äktenskapsproblem.
  Han som sa ”vilken välplanerad tvåa” men undertexten löd ”är sur för att hans fru hånglar med Gustav Gelin på toaletten”.

  Är Gustav gelin känd?

 2. Magnus skriver:

  Jag skulle gärna höra honom prata om hur omslaget till Country Life har påverkat modet :) Var det kanske det som satte igång den stora topless-trenden på 80-talet?

  The Man-Machine-omslaget är förresten overkligt snyggt. Jag hade länge en plan om att införskaffa en röd skjorta och svart slips men det blev aldrig av. Planen dog för alltid efter att Per Sinding-Larsen hade just den munderingen en gång på Studio Pop. Inte för att jag har nåt emot honom, men det kändes som han hann före mig liksom. Han vann.

 3. Rebecca (admin) skriver:

  Anna: jag såg som sagt, så då vet jag ju åtminstone vem din kille är :) Och är Gelin känd? Jag skulle säga nej, annat än inom en liten stockholmsklick, han bloggar här förresten: http://gurkbasurken.blogg.se/. Fråga! \”Är du känd?\” haha.

  Magnus: jag vågar gissa på att din stund kommer, modet kör ju så korta intervaller nuförtiden, vips har folk glömt att Sinding-Larsen sportade Kraftwerk-looken och du kanske rentav kan ses som FÖRST med det nya :)

Kommentera