Popjunkien

Hasse Aros mustasch

Hasse Aro är ju en av de svenska kändismän som sparar till mustasch till förmån för välgörenhet. Läs om Aftonbladets kampanj här: Mustaschkampen.

Så i kvällens Efterlyst sportar Aro alltså en fjunig mustasch på utväxt. Jag skrockade när jag såg den. Och även övriga tittare verkar förbryllade – när Aro för en stund sedan uppmanade folk att som vanligt sms:a in frågor till professor Leif GW Persson var han tvungen att tillägga att folk inte behövde ställa fler frågor om mustaschen. Han lovade att berätta mer i slutet av programmet ändå.

Hasse Aros kompis Marla skriver lite bakom kulisserna-info här: Klart Hasse Aro ska odla! och Mustaschodling.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Hasse Aros mustasch

  1. mikebike skriver:

    been there done that damnit;)

  2. Tove skriver:

    Såg Roomservice-Johnnys moppefjun i tidningen idag (samma anledning att odla som Hasses), han blir tydligen helt häcklad för det och mår lite dåligt. Vi måste vara snälla mot män med dåliga mustascher – det är uppenbarligen väldigt känsligt. Men om man till exempel är kvinnan i mustaschmannens liv måste man ju få sätta ner sin fot.

Kommentera