Popjunkien

TV4-kejsarens nya kläder

Om jag hade tid att blogga skulle jag skriva lite om hur exalterade TV4-arbetarna är över sin nya studio. I både TV4 Stockholm i fredags och sporten igår gjordes små sketcher om att de minsann skulle sända från en helt annan studio nästa gång. I stockholmsvarianten tog programledaren sin stol och gick ut ur bild, bara för att planlöst stå och svaja utanför strålkastarljuset (han trodde alltså inte att han syntes). I sporten ”kuppade” någon mot Peppe Eng och började riva studion mitt i direktsändning. Se ett klipp här. Jag tror hur som helst att exalteringsnivån är mycket större hos TV4-personalen själva än oss tittare. Ska se om jag kollar Nyhetsmorgon i morgon och också får mig en glimt av det nya, för sakens skull.

Men nu har jag inte tid. För jag har supermycket jobb och jättelite Bobo-tid fram till stora dagen D på fredag. Det vill säga dagen då jag drar till… New York!

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till TV4-kejsarens nya kläder

 1. Hanna skriver:

  NY??? Åh, jag blev genast Hulken-grön.

 2. anna skriver:

  new york!
  hur många kontintenter ska du hinna med på ett år? ;)

 3. Rebecca (admin) skriver:

  mm, ni förstår säkert mitt glädjerus just nu. Minus vara-borta-från-Bobo-grejen så klart, men när jag tänker på shoppa-till-jag-droppar-grejen känns det rätt ok ändå ;)

Kommentera