Popjunkien

No one belongs here more than you

Jag Knuffar runt och försöker hitta intressanta inlägg (dvs sånt som inte handlar om salladsbarer och spionskandaler). Via Nikke hittar jag till Miranda Julys hemmasnickrade sajt för sin kommande bok. Och som jag gillar’t! Särskilt när hon färgkoordinerar sina tröjor med de böcker hon läser. Genialiskt.

Kolla här: No one belongs here more than you.

Miranda gjorde ju förra årets favvofilm Me and you and everyone we know och jag tror verkligen att den här boken kan vara nåt.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till No one belongs here more than you

  1. Maela skriver:

    Ha ha, underbart: ”Actually, I don’t own a dry-erase board. This is just the top of my refrigerator.” Massor av kredd för att hon tackade nej till alla feta anbud efter Me and you och istället bara fortsatte med sitt. Skön stil.

  2. Olle skriver:

    Lätt en av favoritfilmerna, inte bara förra året, men någonsin. Älskar Miranda July och hennes egna sätt. Helt klart en bok jag kommer skaffa.

Kommentera