Popjunkien

Alltså JAG skulle ju bara köpa lite lunch

Plats: Gullmarsplan.
Inblandade: jag med barnvagn + ett förfriskat gäng.

Jag korsade en gata på annan plats än övergångsstället och var därför tvungen att forcera en liten snöslaskhög för att komma upp på trottoaren. På samma trottoar gick ett medelålders alkoholiserat gäng där den ene var värre däran än den förre. De strosade fram på ett sätt som gjorde att de gick på parad en och en efter varandra. Jag släppte förbi några av dem innan jag trixade upp vagnen, bland annat en man som vinglade fram och tillbaka samtidigt som han pratade i mobiltelefon och en gråhårig herre som eskorterade en vilt sminkad dam med rullator.

Alkiståget gick lite långsamt så jag kom snabbt ifatt dem igen. Jag ursäktade mig och lirkade mig emellan gråhårige mannen och damen. Därmed blev jag själv en del av denna glada trupp. Och det hade kunnat stanna där om det inte vore för att gråhårige mannen stämde upp i en glad sång (till fel melodi). ”Hej hå, hej hå, vi till Systemet gå”. Damen med rullatorn fyllde i (också till fel meldodi): ”bara-pap-pap-paa”.

Dela: Facebook  Twitter 

5 kommentarer till Alltså JAG skulle ju bara köpa lite lunch

 1. motherfakka skriver:

  Sjöng du med?

 2. Rebecca (admin) skriver:

  nej, tyvärr tänker jag nu, det hade ju varit rätt kul faktiskt!

 3. shit vad jag är glad att du är tillbaka från australien och bloggar igen :-)

 4. Rebecca (admin) skriver:

  åh tack gullo.

 5. Tove skriver:

  Åh, vad roligt! Sitter på jobbet och garvar högt!
  Älskade Gullmars-fyllon. Har ännu ingen relation till proffsdrickarna i Krökarängen, har mest noterat att de brukar ligga och brottas på torget när jag lågt-blodsocker-handlar godis och glass på Vivo efter åtta.

Kommentera