Popjunkien

This Life: SVT väntar

Nån som sett jubileumsavsnittet av This Life än? Tror det sändes i England häromdagen.

Gudrun Kjellberg, Programinköpare på SVT, bekräftar hur som helst i ett mejl att SVT har anmält intresse för This Life och nu väntar på att BBC klarar ut distributionsrätten.

Dela: Facebook  Twitter 

11 kommentarer till This Life: SVT väntar

 1. Jens skriver:

  Ååhh….hoppas de kör hela serien i repris oxå.

 2. sodan skriver:

  aaaaaah! herregud jag får nästan lite högre puls av det där faktiskt. gud så härligt!

 3. Jenny skriver:

  Såg det häromdagen!!! Men jag vill inte säga något eftersom jag inte vill förstöra andras upplevelser.

 4. Anna skriver:

  Japp, sag det i tisdags nar det visades pa BBC2 har i England. Det kandes typ som att aterse gamla vanner; de var precis likadana som vanligt. Lika argumentativa, egocentriska, arroganta, knarkande, tanda pa varandra; precis som de var forr. Men saklart 10 ar aldre.

  Jag tyckte att This Life +10 var superbra, men det far nog racka med ett ‘uppdateringsprogram’. Blir det fel forlorar man nog minnet av vilken hojdarserie TL faktiskt var nar det begav sig pa 90-talet.

  Det som kandes skumt var hur van man har blivit vid hela reality TV-trenden med skakiga kameror, ‘confessionals’ etc – det var ju helt nytt nar TL visades for 10 ar sedan.

  Slutligen sa ar Miles lika sexig som vanligt!

 5. Ellinor skriver:

  Ååh, det låter ju väldigt lovande minsann! MÅSTE köpa boxerna, fattar inte att jag inte fått tummen ur än. Fick en Egg-flashback då jag såg Andrew Lincoln i Love Actually häromkvällen. Egg vs Miles = 100-0!

 6. erika skriver:

  What är det sant! Det är ju min absoluta favvoserie ever! Så gött det var när man var femton och fick se lite bögsnusk i rutan, sånt förgyllde. Haha. Alltså, jag talar sanning. Det var spännande på den tiden. Finns det en box? Var?

 7. Corn skriver:

  Det finns boxar på http://www.discshop.se eller cdon.com. Säsong nr 2 kommer hem till mig på måndag… :) Kan knappt bärga mig.

 8. Camilla skriver:

  Såg avsnittet igår!

 9. Emma skriver:

  Å, jag har inte sett det, men jag hoppas verkligen på serien i repris!

 10. saom skriver:

  Snacka om nostalgi. Ska bli väldigt väldigt spännande att se vad de gör av den.

Kommentera