Popjunkien

Boknytt

Jag vet inte vad det är med mig och mina bokinköp. Jag berättade tidigare i år om hur jag bara ”åh jag vill läsa Allt är upplyst” och tydligen redan hade den oläst i min bokhylla. Ungefär samma sak utspelade sig igår kring A long way down av Nick Hornby.

Vi diskuterade det faktum att vi mellanlandar i London och kommer ha fem timmar på Heathrow innan vi reser vidare mot andra sidan jorden. Jag föreslog äventyrligt att vi kunde ta Heathrow Express in till city medan andra, smartare personer, i den här familjen sa blankt nej till det. Hur som helst insåg vi att vi har en massa tid på oss att införskaffa engelskt popjunk. Snarriga tidningar, nya pocketar, Minstrels osv. Jag funderade högt över att jag måste se till att köpa just ”A long way down”, och babblade lite löst kring handlingen som jag minns den från nån recension. J. bara: men du har ju läst den redan!

Han försvann en stund och kom tillbaka med ett pocketex av boken. Vi kom fram till att han läst den och jag inte. Boken lär ha inhandlats på senaste londonresan, eller om det var när jag var i Istanbul? Hur som helst – ska genast kasta mig över den!

Lade in en Bokus-beställning också och ser fram emot att ta med mig följande på resan: Gangsters, Gentlemen, Autografjägaren och så boken vars hypenivå vi inte varit med om sedan Da Vinci-koden för några år sedan: Män som hatar kvinnor.

Dela: Facebook  Twitter 

6 kommentarer till Boknytt

 1. Maria skriver:

  ”Män som hatar kvinnor” var iaf bra mycket bättre än ”Da Vinci-koden”. Snål som jag är väntar jag otåligt på att fortsättningen ska komma i pocket.

 2. Fredrik skriver:

  Angående böckerna ”män som hatar kvinnor” och ”flickan som lekte med elden” så finns det stora problem. När man som jag har sträck läst böckerna och haft stort nöje av dom, men då upptäcker jag att Stieg Larsson är död sedan 2004. Hoppas att han skrev en 10 uppföljare innan han lämnade synd på en mycket bra författare..

 3. Ulla skriver:

  Men jag vill ju att ni ska komma in och leka med mig på Paddington-stationen! Ju!

 4. Rebecca (admin) skriver:

  å som jag skulle vilja darlo, men det är nog tyvärr så att säkerhetskontroller och sånt på Heathrow kommer att ta all vår tid. Vi kanske inte ens kommer hinna köpa Heat. Vi får ta en dedikerad londonresa till våren helt enkelt – massor med ullatid!

 5. DARIO S DIAS skriver:

  EU NÃO ENTENDO NADA DE SUECO, MAS QUE AS SUECAS SÃO BOAS DISSO NÃO TENHO DUVIDAS! AQUÍ NO BRASIL (here in Brazil) TAMBEM TEM MUITAS MORENAS GOSTOSONAS, MAS EU PREFIRO LOIRAS!

 6. Rikard skriver:

  Asch, koppla upp dig någonstans när du väl kommer fram och håll tillgodo med Teveombudsmannen…21 förvirrade kapitel…

Kommentera