Popjunkien

Det kan bli hur bra som helst

På ett mingel förra året fick jag väggalmanackan ”Det kan bli hur bra som helst” från LikaPress. Hos Cap & Design läser jag att Li Söderberg och Katy Kimbell vunnit en utmärkelse för almanackan. Den är extremt vacker att titta på och underfundig att följa. Små visheter ur bondepraktikan blandas med poesi och (lite konstigt utvald) fakta om vissa dagar. Gulligast: ”mormors födelsedag” den 30 maj.

Nu så här årets sista månad hoppas jag så klart kunna köpa mig en motsvarande för 2007. Men med tanke på hur anonyma företaget verkar vara så får jag för mig att de här almanackorna kanske inte är deras huvudprodukt. Jag har hur som helst mejlat och frågat men inte fått ett svar.

Så jag gör veckans andra Linda Skugge: någon som vet var man köper dem?

Se några exempelmånader i ett bildspel.

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Det kan bli hur bra som helst

 1. sandra skriver:

  Otroligt snygg kalender, måste jag säga. Jag vill också ha en! Tyvärr resulterade en snabb förfrågan till Li Söderberg om det har gjorts en kalender för 2007 i detta:

  ”Nej, tyvärr. Den ingick i en utställning vi hade på Map förra året.
  Så det var en en gångs grej, men vi har faktiskt fått så mycket
  förfrågningar så vi funderar på att göra en till men det blir nog
  inte förrän nästa år…”

 2. Kemistri skriver:

  Men hjälp vad snygg!! De måste göra en till nästa år…

 3. BisonFredrik skriver:

  Jag har en likadan! Fick i julklapp av en kompis förra julen. Mycket nöjd. Tråkigt att det inte blev någon för 2007.

 4. Rebecca (admin) skriver:

  sandra: wow, tack för info! men buhu att det inte blir nån för i år.

Kommentera