Popjunkien

Bråda dagar

Jag har så många blogguppslag men inte lika mycket tid till att förverkliga dem. Mindre än en månad kvar tills vi åker till Melbourne och en miljon saker att fixa dessförinnan. T ex ordna boende down under eftersom den lägenhet vi skulle låna inte längre är tillgänglig. Och fixa hyresgäster till vår lägenhet hemma. Och reseförsäkringar, resevagn, kolla hur mycket barnmat man får ta med på flyget, köpa tunna kläder i storlek 74, eftersända posten, skicka stora vagnen på service, rensa i källaren osv.

Men jag gör en massa som är kul också. T ex mingel på det lyckade bloggeventet igår, Easts smarriga julbord nu ikväll (barnvakten var sjuk så min gullunge fick följa med, vilken kille!) och sträckläsning av en bok som jag aldrig hade valt själv om jag inte blivit tipsad om den (tack L!): Flyga Drake. Kanske återkommer till den senare för det är intressant hur både omslagsbild och ”om”-text ger intryck av en rätt alldaglig bok när berättelsen i själva verket är målande, intressant och språkligt egen från första meningen.

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till Bråda dagar

  1. Hanna skriver:

    Hej,
    jag ville bara säga att jag håller med. Jag blev helt fast i Flyga drake från första sidan. Den hade stått i min bokhylla ett bra tag och plötsligt en dag var det den jag valde, och det ångrar jag inte. Mycket bra bok. Jag rekommenderar den till alla jag känner…

Kommentera