Popjunkien

En kort och en lång

Om Tom Cruise är 167,5 cm (5’6″) och Katie Holmes är 175 cm (5’9″) och de när de står bredvid varandra på vimmelbilder ser ut så här i jämförelse med varandra;

hur kan deras officiella bröllopsfoto då se ut så här?

Dela: Facebook  Twitter 

12 kommentarer till En kort och en lång

 1. sodan skriver:

  ser det inte ut som att hon knäar lite grann? tycker jag iallafall. låt henne böja lite på benen och sätt en extrahög klack på tompan och så är det fixat sen.

 2. tori skriver:

  ja, hon har ju inte jordens snyggaste hållning där direkt…

 3. Hanna skriver:

  Fan vad osexigt med extrahög klack på killar. Knäa är ju inte heller så snyggt. Men med tanke på att hon lär ha åtminstone en liten klack (minst i höjd med hans) så måste det ligga nåt mer bakom. Jätteskumt!

 4. Anna skriver:

  Ser ut som hon försöker slingra in sig mellan hans ben. Vad gör man inte för kärleks skull :)

 5. Skrubben skriver:

  Hon står i en grop, ju. Syns inte under känningen, men det är därför den faller så mysko.

 6. Misanth skriver:

  Jag tycker förstås att det är helt uppenbart att hon böjer på knäna, plus att hon böjer fram huvudet.

 7. Hanna Fridén skriver:

  Hej! Var det dig jag träffade igår? Nu har jag kollat igenom din blogg, jag gllar den!

 8. Rebecca (admin) skriver:

  kreativa lösningar hörni, tack!

  Hanna: japp, det var jag. Synd att jag inte fattade att du spelade TP, vi hade kunnat knäcka ihop :)

 9. kicks. skriver:

  en sån där bild var det i lokaltidningen när personalchefen gifte sig med receptionisten på min pappas jobb (aka mitt gamla sommarjobb). han stod på en låda! gissa om det fnissades i fikarummen på fabriken…

 10. En annan intressant fråga: är det ett dolt budskap att hon kommer till sitt bröllop iklädd … svart? Jag skulle visserligen också sörja om jag hade gift mig med Cruise. Nog för att han såg bra ut, men hans (brist på) kritiskt tänkande gör ju honom mer till en wham-bam-thank-you-sir än någon man vill äta frukost med. Och gifter man sig blir det mååååånga frukostar.

 11. annie skriver:

  jag tror han står på en pall.

 12. Hanna Fridén skriver:

  Vi får spela TP nästa gång!

Kommentera