Popjunkien

From behind?

Det här ska handla om radiohiten ”Miracle” med Cascada. Bandet gör tysk eurodisco och hade i somras en mastodonthit med en cover på ”Everytime we touch”. I samband med detta såg jag att texten på allvar användes som kärleksbevis på flera håll. Bara det är ju roligt i sig. Men sen kom Miracle.

Första textraden går så här:

Boy meets girl
You were my dream, my world
But I was blind
You cheated on me from behind

Jag vet inte vad ni tycker men jag är lite skärrad minst sagt över detaljrikedomen i denna enkla pophit. Inte nog med att pojkvännen varit otrogen, vi får också veta exakt hur han gjorde det. Sliskigt.

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till From behind?

  1. Anna skriver:

    Jag skrev om samma låt för ett tag sedan (mest för att jag tycker den är dålig) och min reflektion är mest att det är urusel engelska. Min engelskalärarinna hade fått krupp om hon hade lyssnat på kommersiell radio.

  2. Hanna skriver:

    Hela texten är så konstig.. varför vill hon ha tillbaka killen överhuvudtaget?

  3. Rebecca (admin) skriver:

    Anna: precis, man får nästan skylla sig själv och upphovsmakarna ÄR ju tyska. Men ändå…

Kommentera