Popjunkien

Guldkrattan 2006

Noterar att Resumé dragit igång årets upplaga av Guldkrattan, och (för en gångs skull?) faktiskt gör en förhandsgrej av det. På sajten får man se kandidaterna och själv rösta samt läsa en intervju med förra årets vinnare Svante Lidén. Årets vinnare kommer utses av en jury hos Resumé..

I mitt jobb har jag haft äran att komma i kontakt med flera av de här grävisarna så jag tycker det var roligt att kunna rösta med insikt. Jag röstade självklart på frilansaren Hella Mörner som verkligen ger ett sånt sjövilt intryck som Resumés presentation säger. Jag står med på vissa av hennes sändlistor och får titt som tätt efterlysningar i stil med varför får din råtta dig att må bra, psykiskt och fysiskt i min låda. Några månader senare dyker reportagen ofelbart upp i kvinnomagasinen (inte med mig då obviously). Rookien i sammanhanget, Metros David Baas (som 61% anser bör vinna), är förvisso grym men inte alls i samma – stundtals – pellejönsiga anda som t ex Ingvar Hedlund och Martin Stugart.

Jag har tidigare skrivit om Guldkrattan och om några av de nu aktuella kandidaterna. Ingvar Hedlund (ett, två) och Annika Sundbaum Melin (ett, två).

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Guldkrattan 2006

 1. N|. skriver:

  ”Gudkrattan”? ;)

 2. Rebecca (admin) skriver:

  haha! Borde nästan få stå okorrat för att det är så roligt :)

 3. Ewa-Britt Nilson skriver:

  WHAT!!!!!!!!!!!!!

  Martin Stugart, så klart!!!!
  Sveriges skickligaste skribent,
  han skulle krattan fått
  då hade rättvisa nått
  Men ni har väl inte förstått,
  att i hans skriveri
  där ligger GULD där i, tycker vi,
  som begriper oss på
  att Stugart är den
  ni borde satsat på!

  Hej då!

Kommentera