Popjunkien

Hedman och medieträningen

Bara någon ytterligare kommentarer om Magnus Hedman som ångrar att han bjöd Linda Bengtzing på korv. Hedman är ju den pinsamme i sammanhanget, det fattar ju alla, även om Bengtzing kanske skulle må bättre av att inte prata fullt så öppenhjärtligt med medierna.

”Det finns något som heter medieträning /…/ det är mitt tips till henne” gläfser Hedman och begår därefter själv några kardinalfel. För om han nu är så medietränad som han försöker verka borde han då inte 1) ignorera detta och inte själv dra upp historien gång på gång och 2) förstå att det medierna som väljer att göra braskande rubriker av något som Bengtzing förmodligen bara svarat på i förbigående i samband med lanseringen av nya showen?

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till Hedman och medieträningen

  1. Gabriel skriver:

    Hedman är så jävla passé, varför tror han att han är värsta superkändisen?

Kommentera