Popjunkien

Kändiskriget på webben

Idag ska jag inte vara online men ni som är det kan ju begrunda kvällstidningarnas krig om bästa kändissajten. Precis nu lanseras Expressen Fredags nya sajt. Dvs bilagan ”Fredag” i webbversion plus lite extramaterial vid sidan om.

Aftonbladets informationschef Olof Brundin säger till Resumé att det är kul att Expressen för en gångs skull satsar på något eget och inte härmar Aftonbladet. Sen sa han något om att de inte tänkte följa efter (men jag hittar inte ett exakt citat för Resumé har tagit bort artikeln bara några minuter senare – varför gör de så hela tiden? Vågar de inte stå för att de kört på fel vinkel ett tag?)

För det jag skulle komma till att Brundins uttalande känns lite märkligt eftersom att Aftonbladet toppar med nya Klick på webben just idag. Vilket mörkande! Vilket krig!

En snabb recension: Aftonbladet vinner. Expressens sajt känns så kompakt på något vis.

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera