Popjunkien

”Aktuellt-kvinnan hoppar av”

I natt verkar nyhetstorkan ha nått nya rekordnivåer. Har ni SETT Expressens förstasida idag? (Aftonbladets har jag missat).

AKTUELLT-
KVINNAN
Nedjma Chaouche
HOPPAR AV
- försvinner med
omedelbar verkan

Det löpet kan omöjligen ha sålt en endaste tidning. Vem i hela världen skulle med andan i halsen ha kastat sig på kioskluckan och bara ”fly mig en Expressen! Nedjma har ju hoppat AV!”. När man läser artikeln framgår det att det handlar om en helt odramatisk nytt jobb-situation där Nedjma Chaouche ska börja på PR-byrå och därför inte kan leda de valprogram som var tänkt. Både hon och hennes chef kommenterar det och det är väldigt tydligt att det inte handlar om någon konflikt på något vis. Tvärtom verkar hon ju ha gjort valbevakningen en tjänst som slutat – nu blir det bara två programledare i stället för tre.

Nästan som ett hån då att en annan – verklig – nyhet om mordet på en kvinna endast får en liten liten notisruta på samma framsida. Men men, har Nedjma slutat sitt jobb så har hon. Stoppa pressarna!

Sen är det ju stor humor att man i listan över andra personer som gått från programledarjobb till näringslivet har inkluderat Lasse Berghagen. Citat:

Lasse Berghagen, 61, gjorde succé som ledare för ”Allsång på Skansen”. Förra sommaren lämnade han över till Anders Lundin och ägnar sig nu åter åt musiken.

PS. Naturligtvis drämmer de också till med en hela listan över program till din dator. Japp, i stort sett samma tips som de brukar köra i semestertider och vid storhelger. Nästan så att det enda som uppdaterats sedan senaste listan är bilden.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till ”Aktuellt-kvinnan hoppar av”

  1. N|. skriver:

    Själv blev jag fundersam när jag såg löpet om gratisprogrammen: ”spar typ tretusen spänn”… Då har de väl inte hittat några gratisprogram som verkligen är viktiga – typ såna som kan ersätta Word, Photoshop och så.

  2. Mats Andersson skriver:

    Jag trodde din rubrik handlade om att Monica (http://www.rolfner.se) slutat blogga. Man är skadad… :)

Kommentera