Popjunkien

Ljummen kändis

Alltså, hur het känns Sandra Bullock nuförtiden? Jag ställer frågan för jag vill diskutera det faktum att Expressen den senaste veckan fyllt ut sina nöjessidor med notiser om just Bullock flera gånger. Jag har inte sparat dem men fritt från minnet har det stått ungefär så här:

 • Sandra Bullock är kär i sin man och planerar inte ha sex med någon annan mer i sitt liv. ”Jag hoppas verkligen att det är vi för evigt” säger stjärnan enligt Daily Mail.
 • Inga barn för Bullock. Den nygifta skådespelerskan säger sig vara lycklig med sin man Jesse James. ”Vi planerar inga barn än” säger stjärnan enligt People Magazine.
 • Sandra Bullock ångrar inte en sekund att hon gifte sig förra året. Men hon hade sina tvivel. ”Jag har alltid trott att ett äktenskap skulle innebära at man var fastkedjad i hemmet. Jag hade fel” konstaterar hon i US Weekly.

VAAAD är det som gör att en så pass ljummen kändis som Bullock ägnas utrymme tre av sex dagar på en vecka?! Även om det är rätt fjuttiga notiser rent utrymmesmässigt skulle de med fördel kunna ägnas åt inhemska eller mer aktuella nöjesnyheter. Inte andrahandsuppgifter kring ett ointressant äktenskap i Hollywood som ingicks för mer än ett år sedan.

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Ljummen kändis

 1. anna skriver:

  precis vad jag tänkte på också…

 2. Kristin skriver:

  Förklaringen finns i senaste Vanity Fair, varifrån samtliga citat är hämtade.

 3. Henke skriver:

  Hon ska väl komma med en ny film snart med Keanu om jag inte fattat fel.

Kommentera