Popjunkien

Dede Lopez i nytt bottennapp

Men herregud, Denise Lopez har verkligen inga skrupler. Som både Vassa Eggen och Fashionista varit inne på tidigare har hon ett pinsamt tidningsprojekt som kallas XOXO. Hon var visst artist för hundra år sedan men hon är mest känd för att prata ut i media och att utnyttja allehanda aktuella situationer för egen vinning.

Mest uppmärksammad var väl den påstådda romansen med Fredrik Ljungberg. Andra historier vi minns är den om hennes inkontinens – läs en underbar länksamling hos Carreca .

Nu har hon i ett ”öppet brev” på sin pokersajt talat ut om sin relation till kändisstockholm och Daniel Nyhlén . Skvallerproffset Nyhlén ska tydligen ha hotat med att frysa ut Denise från stureplansvärlden om hon inte pratade om Ljungberg. Vilket förvisso kanske stämmer men att skriva om detta efter två och ett halvt år, på sin egenbrandade pokersajt gör det ju bara till ett taffligt publicitetsstunt.

Läs mer hos Dagens Media. Säga vad man vill om Daniel Nyhlén men vem som helst borde väl förstå att han inte är en önskvärd motpart. Hon ber ju om att bli sågad vid fotknölarna.

(För objektivitetens skull vill jag tillägga att jag letat på pokersajten efter den där texten men inte hittat. Så det kan ju vara en höna av en fjäder också).

Dela: Facebook  Twitter 

8 kommentarer till Dede Lopez i nytt bottennapp

 1. Reblo skriver:

  Oj! Precis som 14-åringar på Lunarstorm… ”och sen sa du men då sa jag”.

  Undrar förresten hur det där leverbrödet smakar.

 2. Cehy skriver:

  Ja, herregud…
  Märklig person – vad är hon känd för egentligen? Är det hon som även kallas för Dee? Och är Dee och Dee Dee samma person?

 3. Lp skriver:

  Som jag förstår det är Dee musikern Dilbas syster, och professionell åmare och mimare åt bl.a. E-Type. Deedee är helt enkelt Deedee. Eller?

 4. Reblo skriver:

  ja precis, men jag är nästan säker på att hon stavar utan hårdrocks-ee. Dvs ”Dede”, fast hon verkar allmänt ha droppat smeknamnet nu.

 5. SW/Lp skriver:

  Just det, det har du rätt i. Dede är det såklart. Man är ju lockad att uttala det på svenska – ”Dede” som rimmar på CD[-skiva], typ. Men precis, hon har droppat ”artistnamnet”, kanske i hopp om att på så sätt också ”droppa” sin tidigare *host*karriär*host*.

 6. tobbe skriver:

  Fredrik ljungberg affären var sann. Det vet jag som en av Fredriks Nära. Att han sen nekar till det pga att han ej avslutat affären med en tidigare kvinna får stå för honom. Dede eller Denise Lopez vet jag också inte är direkt känd i lilla obetydliga Sverige!, Men Vad jag vet så har hon i allafall sålt över 500 000 Album i Japan! Xoxo ?? Ja får man ingen hjälp utan försöker finansiera videos, skivbolag och samtigt Ensam startar en tidning så är det kanske inte säkert att det går bra. Men en sak skall hon har Cred för: Hon Vågar satsa! Och gör det med Huvudet HÖGT!

  Over and out

 7. Hoppsan skriver:

  ”Tätt skär avundsjukans lie på¨de huvuden som sticker upp” kinesiskt ordspråk. BRA DEnise eller DEDE som trots motgångar har framgångar och kan försörja sig utan att mobba ner folk. Ja, Fredrik lille sötnosen visste inte att han träffade henne 8 månader. Stackarn.
  Ang inkontinens så är det tvärtom. Hon höll på att bli lam av en mycket svår operation. SVÅRT att kissa är det rätta pga lite sen operation av ryggen. MEN kära alla -som bryr sig- hon är mycket bättre tack och lov. Go GIRL, riktig girlpower har du. Nu har du dessutom visat att du står pall för lögner och skriverier utanför vett och rason.

Kommentera