Popjunkien

Grannsamverkan i VM-tider

Har noterat att man vid stora mästerskap i idrott inte direkt måste kolla matcherna själv. Grannars glädjetjut och ljudliga förbannelser är tecken nog på hur matchen går.

Fast den förra Sverige-matchen kollade grannen på med någon sorts fördröjning. Ca tio sekunder efter varje målchans kom ett ”jaaaaaeeeee….NEJ!” från andra sidan gården. Vad beror det på – digitalteve?

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Grannsamverkan i VM-tider

  1. Daniel skriver:

    Jag tror faktiskt det ÄR digital-teve. Jag skaffade det häromsistens och det är fördröjning på kanske fem sekunder eller nåt sånt. (Jag får ju fortfarande vanlig kabel-teve från vår kära förening för 40 pix i månaden, så jag var tvungen att testa om det var nån skillnad. Och det var det. Fem sekunder.)

    Och angående grannarna som tjuter av glädje och applåderar. Det kan vara en annan sorts tjut och en annan sorts ”handklapp” om det kommer från lägenheten ovanför mej (se min senaste blogg… :)

  2. Daniel skriver:

    Haha. Tur du har som har sluppit dom ljuden. :)

    Och just det, han är ju nån sorts operasångare vid operan. Jag har bara hört honom en gång och då var jag ute i trapphuset. Våra lägenheter är förvånansvärt ljudisolerade (även om man ibland önskar att dom var ännu mer ljudisolerade, åtminstone sovrummen… :)

Kommentera