Popjunkien

Köp inte nedåt-flarran!

Okej, ni vet att jag verkligen gillar Felix-reklamen med eskilstunadialekterna, men idag har jag testat nya top down-flaskan och vill härmed utfärda en varning.

Som den korvkonnässör jag är vill jag själv dosera mängden topping (tur och retur betyder två strängar ketchup). Därför godtar jag inte en okontrollerbar toppstyrd tomatdusch som täcker inte bara korven utan hela tallriken.

Dela: Facebook  Twitter 

6 kommentarer till Köp inte nedåt-flarran!

 1. sodan skriver:

  det är nåt med de där uppåner-flaskorna. jag gjorde samma grej med heinz, tyckte det verkade vara en kanonidé men aldrig mer. som du säger, man vill ju själv kunna bestämma exakt var och hur mycket ketchup man vill ha. lite mer produktutveckling behövs på den flaskvarianten tror jag.

 2. Kristofer skriver:

  Ja de är rätt usla.

 3. DawnLord skriver:

  Tack för varningen

 4. Hanna skriver:

  Precis, Heinzen är livsfarlig. Visserligen gillar jag mycket ketchup, men det finns gränser även för mig.

 5. Nilla skriver:

  Jag blir lika besviken varje gång jag upptäcker att sockret ersatts med sötningsmedel in någon ny ”nyttig” produkt. Jag vill ha mindre socker helt enkelt.

 6. Martin skriver:

  Problemet med det okontrollerade ketchupsprutet kan undvikas om man trycker ihop flaskan något innan man sätter på korken. Undertrycket som bildas i flaskan löser problemet.

  Nilla: Håller med!

Kommentera