Popjunkien

Top Down

Om jag var lite småkär i den förra Felix-reklamen är jag stormförälskad i den nya. Ni förstår inte vilken fantastisk på-pricken-lik eskilstunadialekt pappan i familjen gööör. Nästan så det ger hemlängtan.

”Mehn de Ä synn att dom har satt ÄtikÄtten uppåner-eh”

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Top Down

 1. Maija skriver:

  Jamenjagveeeeet! Måste nog skriva något om det på Kontroll nästa vecka. Och han är så extremt pappig också, på ett sätt som känns väldigt sörmländskt. Roooligt!

 2. Hanna skriver:

  Min favorit också just nu. Kanske för att han påminner om de flesta pappor jag träffat! ;-)

 3. Hanna skriver:

  Ellerhur! UNDERBARA!

 4. Malin skriver:

  haha, jag träffade mina sörmländska kollegor (själv jobbar jag i östergötland) på ett möte här om veckan. Dom lät precis sådär! Särskilt en som gärna klagade på allt och alla. Dä går aaaaaldriiig… :D

Kommentera