Popjunkien

Under the iron sea

Snart är mjukrockarna med babyface, Keane, tillbaka. Jag är inget superfan alls men tycker som många andra att Bedshaped är jättebra och är bara lite lagom nyfiken på nya skivan ”Under the iron sea” (som släpps 12 juni).

En sak är dock säker: jag är riktigt kär i omslaget som gjorts av den finsk-engelska konstnären Sanna Annukka. Läs en intervju med henne här.

Dela: Facebook  Twitter 

6 kommentarer till Under the iron sea

 1. Ida skriver:

  Säga vad man vill om Keane, men låtar som är URKUL att sjunga när man spelar SingStar gör de i alla fall!!
  I det sällskap jag brukar SingStar-sjunga har det till och med fått väldigt hög status att vara den som lyckas bäst på just Keane-låtarna.

 2. Kristofer skriver:

  Jag tycker att Keane är definitionen på tråkigt popband. Men omslaget är ju helt fantastiskt! Lika roligt som de är tråkiga, alltså.

 3. Mel E skriver:

  Åh, jag ÄLSKAR såna krulliga vågor!

 4. Astrid skriver:

  De visade forsta singelns video har i England pa Channel 4 och jag kande mig helt obehaglig till mods efterat. Det var nagot slags svartvitt havsbaserat krafs med valdsamma barn och en skaggig man som steg ur havet och typ var kanslig. Och sedan kom the grim reaper och artsy grejer. Laten kommer jag bara ihag var VALDIGT ”Vi ar inte ALLS lattillgangliga!”… Stackarna verkar ha fatt angest over deras Coldplay-light-stampel.

 5. Mathias skriver:

  jag kan lungt säga att deras första album var bättre, har i dagarna lyssnat igenom deras andra och det var inte alls lika bra.

 6. Elin skriver:

  KEANE ÄR BÄST!

Kommentera