Popjunkien

Opportunism

Månadens tema är ju verkligen att utnyttja situationer för egen vinning. Tydligaste exemplet just det senaste dygnet är ju den där Robin i Big Brother som för bara någon vecka sedan inte var kär i Jessica. Han bröt ju deras – förvisso dokusåpaaktiga – förlovning när han blev utröstad ur huset.

Men igår, efter att hon vunnit en miljon kronor, var han plötsligt superförälskad i henne och kämpade för att befinna sig i rampljuset tillsammans med henne. Jag såg det inte själv men har hört att han dansade breakdance för att stjäla fotografernas intresse. Så klart hade han klippt sig i dokusåpafrisyr #1 (tuppkam) sen sist.

I Expressen berättar han om hur kärleken växt sig superstark. Snark.

Se även: C-D-E-artister som ordnar stödgalor för utsatta barn.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Opportunism

  1. Åsa skriver:

    jag vet, ont i magen.

Kommentera