Popjunkien

Fokus = Vakttornet?

Jag tänkte skriva om Fokus och hänvisa till Olle Lidboms roliga citat* om tidningen. I morse delade man nämligen ut gratisversioner av tidningen i tunnelbanan, och jag som fortfarande inte läst den tog snällt ett ex. Men jag reagerade på den trista framsidan (en bild på Mona Lisa) och gissar att alla mina medresenärer tänkte som jag: är det Vakttornet de delar ut?

Så, när jag gick in hos Olle för att leta citatet såg jag att han delar med sig av fler Fokus-news: de har onekligen sjabblat rejält med Eduards-scoopet och samma tama Mona Lisa-framsida. Resumé har också behandlat frågan, men ur Fokus synvinkel.

*Roliga citatet: ”Jag känner inför Fokus som för tandtråd. Jag borde. Men vem orkar?”

Själv känner jag inga måsten inför just Fokus. Mina tidskriftsmåsten är mer av typen note to self: rensa i den halvmeterhöga högen bredvid sängen, se till att skriva den där Pause-hyllningen, och hur många QX ska du läsa i år innan du ser till att lovebomba deras popkulturbevakning?

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera