Popjunkien

Långhelgsnöjen

  • Efter att ha varit Playstation-lös i nästan ett år har jag sjungit Singstar för första gången på lika länge. Precis som med det första Singstar är utbudet alldeles för Englands-vinklat. Låtar med Busted och Javine (vem?) är liksom inga partyhöjare på den svenska marknaden. Men: det ÄR ett fantastiskt roligt spel så klart och jag ser fram emot att testa de nyare versionerna. Gissar att både Rocks och 80-tal kan bjuda på några kul ögonblick.
  • Har kollat (somnat till) King Kong. Rätt intressant action sådär men kom igeeeen: apa-jagar-människa-scenerna tog nästan två timmar totalt. Och när de äntligen hade kommit till New York (ingen spoiler väl? Alla vet väl att han kommer till Empire State Building?) så skulle det minsann jagas lite till. Fick obehagliga flashbacks till när jag såg smörjan Pearl Harbour. Japanattacken tog väl typ 1½ timme av flygningar, bombningar och explosioner. Snark.
  • Har läst den sedvanliga slutet-av-månaden-laddningen av gratistidningar: Nöjesguiden, Rodeo, Pause, QX och Vice. Återkommer till dessa i en separat post känner jag.
Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till Långhelgsnöjen

  1. Misanthropique skriver:

    Finns ju ett Singstar Svenska hits, med just låtar som varit hits i Sverige (och inte bara svenska låtar). Rekommenderas absolut.

Kommentera