Popjunkien

”Men den här helgen duger Stockholm”

Det verkar som den danske kronprinsen gjort vissa reportrar något personligen. Bakgrunden är då att den svenske kungen firar 60 år och bjuder in till fest. Fredrik av Danmark har tackat nej, så där som man gör om ett evenemang krockar med ett annat, och kungen är säkert inte sur för det. Men Expressen är det verkligen.

Den gångna helgen (en vecka innan kungens fest) var Fredrik i Stockholm i andra ärenden. Med formuleringar som ”den här helgen duger Stockholm” och ”men till kungens 60-årsfest kommer han inte” konstaterar tidningen att Freddan verkligen har felprioriterat. Tonen i artikeln påminner om ett kärleksgnabb som gått för långt – ”jasåå den hääär helgen duger det minsann att åka till svärmor” liksom.

För en vecka sedan toppade man med nyheten ”Prinsen vägrar komma på kungens 60-årsfest”. Fast man i samma artikel kan läsa att det inte råder närvaroplikt vid såna här fester. Höna av en fjäder anyone?

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera