Popjunkien

No more Idol?

Alltså vad hände med American Idol på Fyran? I måndags var det inget eftersom det var påsk (antar jag) och när man kollar på TV4:s hemsida verkar det från och med nu bara sändas på TV400. Ringde faktiskt och frågade och fick tipset att ringa till tittarombudsmannen under hans telefontid. Och det tänker jag INTE göra…

När jag följt dem så här långt och äntligen blivit av med tvillingarna Brittenum vill jag kolla klart juuu.

Dela: Facebook  Twitter 

6 kommentarer till No more Idol?

 1. therése skriver:

  Jag med! Bä!!

 2. Louise skriver:

  Konstigt! Strange att de bara kan sluta sända en serie så där, alla har ju inte TV400 direkt?

 3. Märta skriver:

  Jag vill dö!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

 4. PatrikPatrik skriver:

  Jo, men dom har alltid sänt det på tv400 och först på senare tid visat det på tv4..har för mig att dom inte ens har fasta tider som dom sänder det på i 4:an. du får helt enkelt ha koll på när det kan komma att sändas om du brinner för det

 5. Åsa skriver:

  Jag blev också irriterad men nu idag upptäckte jag att de kommer att visa det på vardagseftermiddagarna, tror det var tjugo över fem. Alltid något….

 6. John E Thelin skriver:

  Men…ladda ned från nätet, då? Behöver du inbjudan till en bra tv-torrentsajt så mejla mig privat.

Kommentera