Popjunkien

Tvillingarna Brittenum

Kollar ni på American Idol? En kavalkad i religiöst wailande utan vett och sans. Givetvis mycket underhållande. En kille sa igår (om sig själv, innan han fick det positiva beskedet från domarna) något i stil med ”jag är en gåva från Gud”. Domaren Simon Cowell konstaterade att om han hade hört det där talet innan hade han sparkat ut killen ur tävlingen direkt.

Under gårdagens program saknades två vidriga profiler. Två lönnfeta tvillingar vid namn Brittenum som kört sitt eget race och mycket tydligt hållts kvar i tävlingen av underhållningsvärde. Som alla andra wailade de mest i denna outsinliga samling låtar om Gud och Jesus som befolkar USA. Tvillingarna trodde också att de var någon sorts gåva till mänskligheten och deltog i tävlingen genom att domdera med både medtävlanden och jury. Sa jag att de har strut-skägg förresten?

Nåväl, det framkom att båda tvillingarna, Derrell och Terrell, plötsligt saknades i tävlingen eftersom de båda hamnat i klammeri med rättvisan. Läs mer om det t ex här.

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera