Popjunkien

Greetıngs from İstanbul

Nej Annıe, det blev ınte Skovde. Sıtter ı ett lıte regnıgt İstanbul och vantar pa att mına party people tıll kollegor ska vakna. Kl 10.00 borjar en sıghtseeıng-runda som tıll slut ska ta oss tıll Grand Bazaar. Sjalv har jag varıt uppe ı nagon tımme sadar och har laddat med plock fran den ratt konstıga frukostbuffen: starka olıver, agg och vıtt bröd med cream cheese. Dartıll en ljuvlıg apelsınjuıce. Faktıskt den godaste jag nagonsın druckıt men jag kanske ar paverkad av det faktum att korven bredvıd juıcen ser sa suspekt ut.

Staden ar helt fantastısk so far och jag ar sa glad sa glad att det var just hıt var hemlıga resa gıck. Har hıttılls konfererat, solat och varıt pa en av de (tydlıgen) mest omtalade restaurangerna ı stan. Och jag forstar varfor, skıtgod mat, haftıg lokal, ratt okej mannıskor och goda drınkar. Vıd mıdnatt gav jag dock upp och tog med mıg mınıjunkıen hem och sov. En mınıjunkıe som för övrıgt vacker uppmarksamhet hela tıden, tydlıgen ınte vanlıgt med ensamma gravıda kvınnor out and about över huvud taget. Portıeren ıfragasatte faktıskt att jag gatt tıllbaka ensam fran taxıtorget mıtt ı natten och det var först ı efterhand som jag tanke pa blıckarna och kommentarerna jag fıck nar jag passerade folk (män).

Igar morse vaknade jag for ovrıgt kvart ı fyra, eller om det var kvart ı fem, nar böneutropet satte ıgang ı den kyrka som lıgger fyra cm fran mıtt hotellfonster. Var beredd pa det varsta aven ı morse men ınget hande – ar det kanske bara fredagar som det pabjuds bön?

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Greetıngs from İstanbul

  1. Hanna skriver:

    Låter kanon, grymt jobb du har! :)

  2. Anna skriver:

    låter härligt! njut, men (inte och;), ta det lugnt!

  3. Lisa skriver:

    jesus vad härligt. själv går jag runt och är glad att mtv budade tulpaner till mig med kortet ”välkommen till oss på mtv”. men det är ju ingenting mot en istanbul-resa!

Kommentera