Popjunkien

Egen fototapet

Jag har ju skrivit en hel del om vår fototapet redan. En grön skog i sovrummet, världens bästa, I love it yadi yadi yada.

I första numret av Family Living (smygläsning i förrgår! Jag träffade Sigge!) har de en special kring just fototapeter. De tipsar om Your Wallpaper som gör tapeter på beställning, rätt fint att göra väggmotiv av egna grejer. Foton, teckningar osv.

Se lite exempel på hemsidan. Den här tapeten har tidningens chefredaktör Carina Nunstedt hemma hos sig.

Dela: Facebook  Twitter 

8 kommentarer till Egen fototapet

 1. Johnny skriver:

  Jag gillade inte Nunsteds bild. Fan, en drägglig unge! Man skulle tröttna.

 2. Reblo skriver:

  barnen själva lär ju bli lite less med åren…

 3. emma L skriver:

  jag tropr inte att tanken är at tapeten ska sitta så länge som tills ungarna blir stora. Man plockar ner när man blir less.

 4. anna skriver:

  haha. jag är ju lite blond och så, men jag tänkte att hon liksom hade hela tidningsomslaget på väggen(för att hon var stolt typ). sen tänkte jag en liten stund till…

 5. KistaChic skriver:

  Oh, och jag som ju så länge gått och funderat på att sätta egen fototapet på garderobsdörrarna. Kanske dags att få tummen ur.

 6. Kristofer skriver:

  När jag tittar på Your Wallpapers ‘Tidigare arbeten’ blir jag mest förvånad över vilka fula motiv folk valt. När man får välja helt fritt borde man väl välja något snyggt och lite annorlunda. Eller?

 7. Anders skriver:

  Jag har länge varit ute efter fototapet till köket, men tycker det är så rackarns svårt att hitta bra motiv. Många sajter har så klatschiga bilder, jag var ute efter något mer enkelt och stilrent.

  Har i alla fall hittat en bra svensk sida som erbjuder bra motiv. Kolla in http://www.inredningsmotiv.se för snygga motiv och bilder på fototapet

 8. Christofer skriver:

  Det går ju att göra en fototapet från en egen bild också. Jag hittade en tapetbutik som säljer det via http://www.mrperswall.se

Kommentera