Popjunkien

Lukten ur munnen och aristokratiska artistnamn

Det här tyckte jag var roligt (längst ner). Alexander Schulman hänger ut en taxichaufför som han är missnöjd med. Det skulle jag gjort förra veckan när jag åkte med en man som luktade så illa ur munnen att hela bilen liksom dallrade. Jag fick hålla andan i långa stunder för att inte skada min bebis i dessa vidriga ångor. Hellre passiv rökning än äcklig mansmunlukt på instängd plats. När vi väl kom fram till vår destination var jag tvungen att hänga ut huvudet genom dörren medan jag försökte betala.

Mitt första jobb, som jag fick via kontakter btw, var som städare på ett hotell. Där lärde jag mig hantera många både äckliga och underliga saker som framför allt män sysslar med på rummen. En av dem var att rätt och slätt lukta illa.

Sen har jag tänkt blogga en miljard gånger om försämringen av Stureplan.se. Tycker inte den har uppmärksammats tillräckligt – de MÅSTE ju ha tappat i genomslag och engagemang. Sedan de gjorde om sajten har den blivit mer svårnavigerad och svåråtkomlig. Gamla länkar funkar inte längre. De fortsätter tipsa om gamla fester och vissa delar av sidan har inte uppdaterats på hundra år. Dessutom kryllar sidan av en massa jobbiga annonser som inte går att klicka bort.

Nåväl, avslutar med att konstatera att det väl bara är kring Stureplan.se som folk på riktigt heter så här. Låter som aristokratiska artistnamn om du frågar mig.

Dela: Facebook  Twitter 

5 kommentarer till Lukten ur munnen och aristokratiska artistnamn

 1. Mo skriver:

  Du är så rolig. Mansmunlukt! Jag vet vad du menar – man tvingas liksom dra i sig nån annans and ner i sina egna lungor så det kan ligga där och fräta. Fy fan.

 2. Joshua_Tree skriver:

  Ååå ditt ondo! Lura mig att klicka på en länk till den onämnbara krönikören på Expressen. Nu måste jag tvätta monitorn. :/

 3. anna skriver:

  ja! varför luktar de så ILLA?!?!!!!! vissa män, det är som de inte tvättat sej på… månader. usch. jag stöter på dem ofta på mitt jobb, ofta är det dessutom kollgor!

 4. Jo skriver:

  Värst är väl folk som luktar en blandning av svett och typ… gammalt samlag.

 5. Derek von Würtenberg skriver:

  Måste bara framföra hur mycket jag ser upp till Simon och Leopold, äktare brats och skönare folk får man ju leta efter, även deras bekanta är riktigt sköna, stekare !

Kommentera