Popjunkien

Dave är skäggful

Jag vet inte vilket skägg jag tycker är fulast. Getskägget är ju en tragisk sak. Soul patchen likaså. Pipskägget är ingen vacker sak heller. Dock tycker jag att en svag skepparkrans kan vara ok på rätt person. Men världens skäggfulaste är inte svår att utse: Dave Navarro.

(Snubblade över en bild på honom och var bara tvungen att avreagera mig).

Dela: Facebook  Twitter 

8 kommentarer till Dave är skäggful

 1. Sabina skriver:

  En vän till mig tillhör inte gruppen ”rätt person”. På sitt bröllop blev han tvungen att svära på att aldrig någonsin anlägga skepparkrans igen. Ett mycket bra initiativ av brudens bror, det fick stående ovationer.

 2. Anna skriver:

  Navarros haka och underläpp ser ut att vara löstagbara, som i South Park.

 3. Gabblo skriver:

  Ojoj! Det ser ut som om han försökt kombinera alla skäggstilar som går, en tangorabbatt som följer mungiporna ner till soulpatchen och mynnar ut i ett getskägg som går tillbaka upp till polisongerna….det kan bara sluta illa.

 4. grunge skriver:

  Det kan vara ganska läckert också…
  http://www.jayallen.org/misc/stories/chriscornell.jpg

 5. sodan skriver:

  haha, vågar man erkänna att jag tillfälligtvis dejtade en kille med EXAKT sådant skägg? (det höll inte länge, ska erkännas. skägget var en bidragande faktor till det…)

 6. Jo skriver:

  Det är äckligt med skägg som sitter längst ut på hakan (men inte riktigt pipskägg eller get) och består av mest långa långa strån där man kan urskilja vart och ett och liksom föreställa sig att det kan ramla av när som helst. Det jobbar en kille med sånt skägg i en chark där jag handlar när jag är illa tvungen, och jag brukar oroa mig för just det, att det ska ramla ner ett strå rakt ner i min rökta skinka.

 7. Julia skriver:

  Usch! Han är så himla äcklig!

 8. Xx skriver:

  Sen så ser han ju så hårdsminkad ut, som en kärring liksom. Vår käre Andreas Jonsson har lite samma problem.

Kommentera