Popjunkien

Nytt på soffbordet

Missa inte Pressbyråns kampanj på billiga utländska tidningar – 39 kr st. Vet inte exakt vilka tidningar detta gäller men åtminstone senaste Q och Vogue. Jag köpte typ fem kilo tidskrifter i helgen och kompletterade precis med nya svenska Glamour.

Kanske återkommer med en recension av den senare. Första intrycket är att den innehåller väldigt lite egenproducerat material, både när det gäller bild och text. Det kanske är standard men majoriteten av bilder är bildbyråmaterial och de toppar med en historia om hur en engelsk tjej blivit kär i en sexmissbrukare. Nåväl, gillar i alla fall att Charlotta Flinkenberg är tillbaka, att Hulda Stenwall m fl stajlar snygga modejobb och att jag äntligen fick svar på frågan om vad Cardigans-Peters och MTV-Ulrikas barn heter.

Dela: Facebook  Twitter 

6 kommentarer till Nytt på soffbordet

 1. Karin skriver:

  Ja vad heter han??!

 2. kicks skriver:

  exakt! vad var det nu då?

 3. Åsa skriver:

  plötsligt fattar jag Cardigans-Peters skäggperiod (har inte koll på om den pågår än) bättre

 4. Josey skriver:

  Nå vad tycker du? Själv läste jag första numret (september) av svenska Glamour för några dagar sedan och blev mäkta irriterad. Men det kanske var en engångsföreteelse? De andra numrena kanske har varit bättre.

  http://josabeth.blogs.se/2006/09/25/recension_av_svenska_glamour~1160065

 5. Reblo skriver:

  Joesey: jag har inte läst tidningen igen så jag har inte så mycket mer att tillägga, men ska med stort intresse läsa din recension. Tack för länken!

Kommentera