Popjunkien

Familjeliv

Jag har ju utlovat recensioner av föräldramedia och visst passar väl Familjeliv in där. Ett forum av och för föräldrar som liksom alla internetställen befolkas av både vettiga människor och kompletta galningar. Allt mellan himmel och jord behandlas i de olika diskussionstrådarna. Vissa är mer engagerade än andra, vissa frågor mer angelägna än andra.

(Försöka läsa den där länken utan att frusta hysteriskt av skratt).

Jag tycker i grund och botten om Familjeliv för var det är. Ett väldigt nischat och nördigt forum, ett slags föräldraskapets iPod.se. Jag väljer själv exakt hur mycket jag engagerar mig (måttligt) men får å andra sidan ett viktigt utbyte av folk i samma situation exakt när jag behöver. Och de riktiga moraltanterna och knasbollarna som hänger där förgyller faktiskt min dag när jag har tråkigt. Läs valfri kejsarsnittstråd , något om amning eller trådar om 5-minutersmetoden för diskussioner som verkligen kan spåra ur.

Får nog anledning att återkomma till frågan här vartefter gravven fortskrider.

Dela: Facebook  Twitter 

5 kommentarer till Familjeliv

 1. Mo skriver:

  Alltså, fruktansvärt roliga kommentarer på den andra länken. Och man kan konstatera att 1. vissa par vågar inte prata med varann om saker och 2. vissa män är äckliga så in i helvete och 3. för vissa människor som får barn släpper alla hämningar.

 2. Anna Krimskrams skriver:

  På tal om populärkultur: Hur kommer det sig att det inte uppmärksammas hur pinsamt dålig TV4:s ”filmreporter” Cicci Renström Suurna är? Minns med obehag hennes Clooney-intervjuer…

 3. annan skriver:

  jag tycker det verkar som om många hänger på familjeliv för att bli kränkta (det är ju så poppis nu). Alla, verkligen alla, diskussioner kan spåra ur. men jag håller verkligen med dig att det är jättebra för att få respons exakt när man behöver det. när jag blev gravid fattade jag inte att familjeliv och alltforforaldrar fanns, så jag hängde på gravid.se som är jätteful, jättetråkig och jättedålig.

 4. CB skriver:

  måste bara tipsa om denna tråd.. bland det konstigaste jag har hittat på familjeliv iaf… http://www.familjeliv.se/Forum-2-13/m7660315.html

Kommentera