Popjunkien

Tre gröna

Grön är min favoritfärg. Reblogrön. Och därför är jag extra förtjust i tre tidningar i tidningshyllan just nu. Tre sköna gröndetaljerade nummer som sticker ut så fint bland alla vita magasin:

[Den tredje är Året Runt, men jag hittar ingen bild på det senaste numret].

Det är alltså mest ytan som tilltalar. Innehållet i just de här numren kan jag inte bedöma eftersom jag bara läser en av tidningarna regelbundet – Att:ention. En tidning som jag tycker går från klarhet till klarhet, minns knappt första numrets plotter längre. För nu har de sirliga gröna siffror på omslaget, mm… Året Runt läser jag ev. i något väntrum någonstans och Hennes har jag aldrig förstått. Känns som en trött och otrendig storasyster.

(Jag vågar nästan inte skriva sådana här texter längre för då kommer någon som kan tidningslayout på riktigt och slår mig på fingrarna. Som när jag lovebombade Astorias logga).

Nåväl, nu ska jag sluta blogga och börja läsa. Har en hel hög nya tidningar att konsumera under helgen, joy! Vecko-Revyn, Sonic, Mama och Nöjesguiden.

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till Tre gröna

  1. Sabina skriver:

    Jag gillade Hennes under första året då de vågade vara lite mer andliga, övernaturliga, speciella. Gjorde reportage liknande de i norska Medium och sedan länge nedlagda Pentagram. Men så bytte de chefredaktör efter ett år, blev precis som alla andra tidningar och tappade direkt mig som läsare. Det är inte i närheten av samma tidning.

Kommentera