Popjunkien

Nya Spy Bar

Jag tycker Carl M Sundevall (med flera)-rekryteringen till Spy Bar känns himla bra. Jag tänker inte låtsas som att jag är värsta gravida partydjuret för mitt utgående är inte riktigt på den nivån just nu. Det är så himla tråkigt när alla andra är fulla och pratar nära med andedräkter som osar så mycket rödvin att luften dallrar. Men frånsett just min partyambition är satsningen välkommen.

Särskilt som andra nysatsningar i samma kvarter innebär detta.

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Nya Spy Bar

 1. Carreca skriver:

  Det är så taffligt det där med den superhemliga superprivata klubben som du dissar i den andra länken. Alla vet ju att de som står bakom Stureplan.se är desamma som de som står bakom klubbarna runt Stureplan. Någon form av mystifiering av den nya klubben för att öka svenne-peppen. Det blir larvigt när samma avsändare slår upp nyheten om den här klubben stort, och i texten säger samma avsändare ”nä, jag vill inte säga något vi är jättehemliga”. En bluff som är alldeles för enkel att syna, för att det ska funka. Hade de velat vara så hemliga så hade de ju inte behövt skriva om det. Och varför bryr jag mig över huvud taget? Nya Spy Bar? The only way is up, så det går ju knappt att misslyckas.

 2. malte skriver:

  men hur ser de ut, klercker och ahlbom och vad de heter? när man försöker öka sitt eget varumärke, genom att spela på ”gamla tiders elegans”; jag vet inte om det finns nåt mossigare, taffligare, mer oinspirerat. bilden är en fin parallell till Westlife-sjunger-Sinatra och gymnasiekillar i hyrfrack.

 3. Reblo skriver:

  spot on båda två! Jag vågade bara inte skriva det själv :)

  Ägnade gårdagkvällen åt att tvinga kompisar pest-eller-kolera-välja någon av de fyra att ligga med. Omöjlig uppgift!

 4. pettan skriver:

  Var på nya spyan som creddig lantis med björnkoll på stil (jobbar med detta framgångsrikt) och värre stövel än denna totalt servicefria uppblåsta idiot carl m sundvall får man leta efter!
  kan man inte hantera kunder skall man inte jobba med det heller, gå direkt tillbaka till skrivbordet och skriv istället-låt dem som kan hantera stress och service göra det istället!

  P.

Kommentera