Popjunkien

Will Ferrell i stan

Jag har ett ohälsosamt förhållande till Will Ferrell. Jag tycker han är så grundrolig att jag skrattar oavsett vad han gör. Allra mest gillar jag honom i Saturday night live men jag har gladeligen smaskat i mig filmer som Zoolander, Elf, Anchorman baserat enbart på hans medverkan (ja, till och med Anchorman). Jag skrattar ju bara jag ser hans namn i tablån som gäst hos talkshow-värdarna.

Jag vet sedan tidigare att han brukar vara i Sverige en del. Han är gift med en svenska, har en son som heter Magnus och har sprungit Stockholm Marathon flera gånger. Dessutom har en bekant till mig som jobbar på NK sålt grejer till honom.

Så ni kan förstå min förtjusning över den här nyheten. Den är fantastisk på alla plan – Will Ferell är i Stockholm och övar sig på… konståkning.

Ursäkta, nu ska jag gå och fnissa förälskat.

Dela: Facebook  Twitter 

5 kommentarer till Will Ferrell i stan

 1. Darya skriver:

  Du glömde ju Old School! Han är ju FANTASTISK som Hank the Tank. :D
  Och ja, jag älskar också Will Ferrel, han är gudomlig.

 2. Pat skriver:

  Men Screaming & Kicking då??? Hade aldrig ens hört talas om den förrän Häglund skrev så rörande om storheten med Ferrell (http://www.weirdscience.se/index.php?sida=blogg&id=149 )
  Det är ett Ferrell-mörker som råder i Sverige.

 3. Hanna skriver:

  Jag är också med. Elf är den bästa julfilm jag sett. SÅ söt.

 4. Åsa skriver:

  åh! jag med. åh Elf.

 5. Jocke skriver:

  Ferrel-fans kan med fördel se Woody Allens Melinda & Melinda. Där gör han samma roll som Woody själv vanligen gör i sina filmer fast bättre och roligare.

  Fin blogg förresten! Det blir ett bokmärke här.

Kommentera