Popjunkien

Efter konserten

Spridda röster från rummet: ”grattis” (till bebisen).

Noel reser sig upp och går tätt förbi mig på väg till drinkbordet. ”Så vet du vad det är än?” säger han medan han passerar. Jag skakar på huvudet ”nej, men kanske en pojke”. ”Men VILL du veta då” undrar han och jag svarar som det är. Inte nödvändigtvis men jag börjar bli nyfiken.

Liam sitter en liten bit bort och pekar på magen: ”jag tror i alla fall att det är en flicka”.

Dela: Facebook  Twitter 

8 kommentarer till Efter konserten

 1. Hanna skriver:

  Blev du inte kär i nån av dem? Det blir jag alltid i drömmar. Det brukar dock gå över förr eller senare, speciellt när drömmen handlar om relativt osexiga ridläraren jag hade som tioåring exempelvis.

 2. Anna skriver:

  Hanna – tro det eller ej – men popjunkien upplevede ovanstående på riktigt! jag är fortfarande i chock. minijunkien tros vara en tjej… hmmm, jag tror ändå på kille.

 3. Liam tror att minijunkien r en tjej!
  Ok – jag har aldrig frsttt Oasis – det ska jag erknna. Men jag levde p 90-talet, det rcker fr att bli lite imponerad av popjunkiens kndismte. Liam tror att det r en tjej liksom :) Minijunkie – Liam Gallagher…

 4. Hanna skriver:

  Nää, vad säger du?? Oj vad cooolt!!

 5. Reblo skriver:

  Jo, det hände faktiskt.

  Men för att svara på din fråga Hanna så nej, jag blev inte kär i dem men OM det hade varit en dröm hade jag nog blivit det. Det är snarare regel än undantag i mina drömmar ha ha (oavsett vem det handlar om) och kärleken brukar bestå ganska exakt till nästa sömn för bara man sover på saken tappar den i viktighet.

 6. emma L skriver:

  åh, det är är fränt!

 7. Hanna skriver:

  Har en kompis som skjutsade gossarna och var på efterfest med dom i Paris för en herrans massa år sen. Efter att ha hört den storyn (och om hur dom var) tror jag att kärleken till bröderna faktiskt mest levde i mina drömmar sen. Men coolt är det :)

 8. SW skriver:

  Oj vad COOL du ar som har traffat OASIS och som berattar om det for oss pa ett satt som gor att man liksom far GISSA sig till det! *impad*

Kommentera