Popjunkien

Lokal Lassie

Anna sms:ar att hon fikar bredvid sin ständiga Lassie-sajting Göran Greider. Han läste Dan Andersson.

Den som tror att han bara bor nära Dala-Demokraten tror fel. Han bor även i de hoods där både jag och Anna återfinns. Själv har jag bara sett honom en enda gång men Anna har åkt buss med honom flera gånger.

Dela: Facebook  Twitter 

6 kommentarer till Lokal Lassie

 1. Anna skriver:

  jag kan dessutom meddela att han hade klippt sig. jojo.

 2. åsa skriver:

  Han hänger ju jämt och ständigt på JavaSavi, eller åtminstone vid de tillfällen jag är där ( visserligen inte sååå ofta).

 3. åsa skriver:

  På tal om klippning så är min egen lokala Lassie för övrigt Anna-Lotta Larsson. Hon och hennes långa hår måste bo nära mig, varje gång jag springer på henne ringer de galna RollOn-låtarna ( p3 RollOn alltså) om henne i mina öron.

 4. Reblo skriver:

  Aha, Greider är alltså en av alla berömda Javasavi-mammor!

 5. N|. skriver:

  Synd att Darke slutat med sin stalkersajt ”Var är Greider?”

 6. shimmer skriver:

  nämen jag har aldrig sett honom! men coolt hursom.

Kommentera