Popjunkien

No more Aniston and Pitt

Jag har hittills inte varit det minsta hormonell men idag, lagom halvvägs in i graviditeten, kan det ha slagit till. För det kan väl inte finnas någon annan rimlig förklaring till att jag sitter här och sörjer att Jennifer Aniston och Brad Pitt inte är gifta längre? Det blir så sorgligt tydligt när man ser gamla klipp på hur de strör kärleksbevis över varandra samtidigt som man vet att han har legat med Lara Croft i minst ett år nu.

(Men å andra sidan fnissar jag lite också. Åt den fluffiga 90-talstypiska Rachel-frisyen t ex).

Dela: Facebook  Twitter 

8 kommentarer till No more Aniston and Pitt

 1. Anna skriver:

  jag sörjde helt plötsligt också – trots att jag inte bryr mig ett skvatt egentligen.

 2. Åsa skriver:

  jag sörjer mest för att det hela tiden ska verka som att det bara är hennes loss. jag har aldrig fattat brad pitt, men vince vaughn fattar jag jättemycket.

 3. Reblo skriver:

  ja DET fattar jag också, han tillhör tillsammans med t ex john cusack min pinsamma lista över MÄN som har ngt.

  Jag tycker mest det är sorgligt att en sådan match liksom inte fick hålla, minns att jag skrev om det för ett år sedan också, vaaarför funkar inte kändisäktenskap liksom.

 4. Reblo skriver:

  (äntligen någon we agree on förresten :)

 5. Åsa skriver:

  haha, fast john cusack ÄR pinsam, det är inte vince. och angående äktenskapet är jag nog bara mer cynisk helt enkelt, dom hade sin tid och den är ju inte ovärd bara för att den tog slut. när det inte ens finns ungar med i bilden tycker jag att det bara är bra att dom burned out istället för att fadea away.

 6. jenny skriver:

  vet du! det kanske ar forkylningen som paverkar ditt sorjande.

 7. anna skriver:

  det är väl inget pinsamt med john cusack. jag är lite svag för honom, har en kompis som har honom som nummer ett.
  f.ö. är jag svag för john malkovich (och har vart det i åtminstone tio år, oh valmont) så jag vinner nog.

 8. Åsa skriver:

  vince vaughn är den störiga killen i högstadiet som det bara inte gick att få uppmärksamhet av och så har han fantastisk panna, john malkovich är ju helt utomjordisk och har fantastiska ögonfransar, cusack är bara den self righteous schyssta killen med dålig hållning och anspråk på att vara lite lagom edgy. ursäkta utläggningen, jag såg om high fidelity för någon månad sen och det var inte bra för min hälsa.

Kommentera