Popjunkien

Vassa-Ingvars

(Jag borde verkligen skapa en kategori som handlar om mat och sånt, men vad ska den heta?)

Ibland när jag tror mig minnas URL:en till brabloggen Vassa Eggen utantill så hamnar jag på restaurangen med samma namn. I kväll har jag dinerat på den senare för första gången och är alledels fnittrigt nöjd över upplevelsen.

Schysst personal, vackra lokaler, viner som åtminstone såg ut att vara och lät gudomliga och så en meny som aldrig riktigt tog slut. Varje gång man trodde att det var över så kom det in en tallrik med en ny liten sak. På slutet praliner och sorbéer i fantasifulla kombinationer.

Men kvällens verkliga pralin var att hela eller delar av bandet (har inte järnkoll på dem…) Sven-Ingvars satt vid bordet bredvid. Frontfiguren Magnusson iklädd ljusgul v-ringad mjuktröja.

(Restaurangen får dock två minus: det tog väldigt lång tid innan vi fick in varmrätten och rödtungan jag valt var väldigt salt).

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera