Popjunkien

Det lyser hemma hos X och X

Vid min busshållplats sitter en affisch för nya filmen Varannan vecka. Bilden föreställer tre karaktärer ur filmen (bröderna Herngren och Cecilia Frode) mot en bakgrund av skyline-typ. Några kända byggnader i Stockholm har lagts närmare varandra än i verkligheten och utgör en silhuett med några upplysta fönster mot natthimlen. Vi ser söderklassiker som Söder Torn, Katarinahissen, Globen och… det hus där jag hört att ett svenskt kändispar bor. Det ser till och med ut som att just de är uppe sent också.

Dela: Facebook  Twitter 

11 kommentarer till Det lyser hemma hos X och X

 1. embryo skriver:

  vad är en kändis det undrar jag nu kanske som en festis men utan sugrör yo

 2. carreca skriver:

  Jag tror jag vet vilka, och jag tror vi diskuterat detta för länge sedan på annan plats? Om du nu vill ha det här som någon slags gissningslek så ska jag ju inte säga vilka det handlar om.

 3. Reblo skriver:

  visst är det samma! Sen undviker jag gärna en gissningslek också eftersom jag inte vill outa för mycket, men å andra sidan är du den tredje som visste direkt vilka det handlade om. Det kanske är allmänt känt?

  Tycker mest det var skumt att just det där huset inkl fönster kom med, så särpräglat Söder-vy-aktigt är det ju inte. Stomatol-skylten platsar t ex bättre.

 4. Ullicka skriver:

  Det vet ju minsta femåring att har man sagt a får man säga osv. Varför skulle du inte kunna berätta vilka X och X är? Är det ett hemligt gaypar, typ Magnus Härenstam och Dolph Lundgren eller Tilde de Paula och Laila Westersund? Varför är just det huset avbildat på affischen tror du? Jag undrar och vill ha mer än insinuationer!

 5. Reblo skriver:

  Ullicka: jag vet, uselt att säga A men inte… Men i min enfald trodde jag att det framgick att jag inte skrev inlägget för att outa kändisars adresser utan för att belysa det faktum att den sista byggnaden är så okänd i sammanhanget. Och det är ju EXTREMT konstigt att det lyser i just det fönstret.

  Men som jag sa ovan – det verkar som ”alla” vet vilka det är som bor där. Ett stockprov bland mina kollegor visade att minst 50% visste vilka det var bara jag pekade på filmaffischen.

 6. Reblo skriver:

  stockprov ha ha. Menar så klart STICKprov

 7. Ullicka skriver:

  Men om man nu som jag är en bonnig lantis från Göteborg som inte hajar nåt i den här frågan vill man gärna veta mer.
  Ok, jag ändrar mej. Det är ok med insinuationer, så kanske jag kan lägga ihop ett och ett själv, vem vet? Och åtminstone fatta vad det ”heta” i situtaionen handlar om.

 8. Reblo skriver:

  Stickprovet inkluderade en stockholmare och fyra inflyttade så jag vågar påstå att vi nog är bonnigare än en göteborgare ha ha.

  Så klart får du fråga mer och jag svarar gärna på det mesta. Bara det att jag i det här fallet känner mig mest bekväm med bara insinuationer och inget outande. Buhu, egentligen vill jag gå tillbaka och radera hela inlägget men gjort är gjort antar jag. Och tornet i affischen består.

 9. ullicka skriver:

  Kära Reblo (may I call you that?)! Jag ska inte tjata mer om saken och göra det jobbigt för dej. Allt jag önskar mej är en liten, liten hint om VARFÖR det är så känsligt. ”Jag kan inte berätta mer för att ….”

 10. carreca skriver:

  Det här är ju lysande. Bloggkommentars-cliffhanger!

 11. Reblo skriver:

  ”Jag väljer att inte berätta mer för att jag…” är utrustad med sunt förnuft. Min blogg är högst subjektiv och jag tycker mig inte ha allmän informationsplikt. Därför tänker jag varken nu eller i framtiden skriva ut att följande är Brasse Brännströms adress, här hittar du Susanne Lanefeldt etc. Tänk om det i förlängningen blir ett jagakändisarinlägg som galningar använder som referens?

  Dessutom skriver jag i inlägget ”där jag hört att…”. Dvs: jag har aldrig varit hemma hos dem, jag hanterar bara andrahandsinformation.

Kommentera