Popjunkien

Apropå Molly Ringwald

TV4 kör en välkommen Molly Ringwald-fest den här veckan. Igår visade de Pretty in pink, ikväll är det Sixteen candles och på torsdag självaste Breakfast club.

I denna 80-talsyra vill jag tipsa om en fantastisk sajt: Fast-rewind.com. I alfabetisk ordning kan man ta del av massor av fakta och trivia om 80-talsfilmer. Tyvärr är sidorna lite svåra att länka till, annars skulle jag länka till en hel drös favoriter.

Men eftersom jag inte kan nämna 80-talsfilm utan att plugga min favoritdito: om ni kollar Sixteen candles ikväll (kl 22.35 på TV4) – håll utkik efter en ung John Cusack. Fortfarande fem år innan han spelade huvudrollen som Lloyd Dobler i älsklingsfilmen Say anything.

Dela: Facebook  Twitter 

8 kommentarer till Apropå Molly Ringwald

 1. marcus skriver:

  Fantastisk sajt. Thrashin!

 2. SANDRA skriver:

  Breakfastclub – vilka minnen! :)

 3. Hanna skriver:

  Åh. Såg en stund i går och jag blev alldeles varm. Fyfaan vad det är härligt med 80-talsfilm. Och Molly är så snygg! Vad gör hon idag månne?

  (Kollade imdb och det verkade mest vara lågvattenmärken numera…)

 4. B skriver:

  Ja där fastnade man ju. Nu måste jag åka till Burbank, CA och titta på locations.

 5. Agnes skriver:

  Jag hade så svårt för Molly Ringwald. Tyckte att det var enormt irriterande att hon inte kunde stänga munnen. Men smaken förändras antar jag, så jag kanske borde ge henne en chans.
  John Cusack däremot: Slurp! Jag älskade The Sure Thing och minns så väl när alla i min lilla ort drack cola genom att först punktera den med en blyertspenna. Under en hel sommar.

 6. M i n d i skriver:

  Jag vet inte hur jag hittade hit… men jag vill tacka dig för länken till 80 tals filmer. :) Älskar sån nostalig!

  Ha det gott! :)

  M i n d i

 7. Linn skriver:

  De riktigt uppmärksamma såg ju att även systern Joan Cusack är med i Sixteen Candles. Hon spelar tönttjejen med ryggskena på skoldansen:)

 8. Ferox skriver:

  Fast jag tyckte alltid att Ally Sheedy var läckrare, mer spännande liksom. Hennes ricecrispies
  macka är klassisk

Kommentera